Afbeelding
Foto: Annelies Graafsma

Huisstijl Historisch Grave pakt prijs

Kunst en cultuur 349 keer gelezen

GRAVE | De huisstijl van Historisch Grave is door een vakjury van deskundigen bekroond met een Award of Excellence in de 9e WOLDA (Worldwide Logo Design Annual), Category 3, Identity. De vormgevers Niel Jan Weijsters en Karin Kooij zijn al vaker in de prijzen gevallen. De huisstijl die zij in opdracht van de gemeente Grave maakten, is op elke publicatie (o.a. borden, folders, affiches) van Grave te zien. 

De World Wide Logo Design Award is een jaarlijkse wedstrijd voor logo’s en briefpapier. De wedstrijd werd voor de negende keer gehouden. De Graafse huisstijl werd als excellent beoordeeld door een vakjury van deskundigen uit Brazilië, Denemarken en Luxemburg. 

Het in maart vorig jaar gepresenteerde logo wordt gebruikt om Grave te promoten. De tekening van de ravelijnen van de stad Grave is herkenbaar, breed en goed toepasbaar. De vormgevers werken voor gemeenten, Provincie en allerlei (cultuur)organisaties. Onlangs hebben ze het bezoekerscentrum van de Zuiderwaterlinie in Grave ruimtelijke vormgegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant