Afbeelding

Picknick, fietstocht en muziek

Kunst en cultuur 24 keer gelezen
MILL – Een grote picknick, een fietstocht en live muziek, dat is allemaal op één dag te beleven in Mill. En wel op zondag 24 juni, want dan staat de tweede editie van Live@Landschapspark omcirkeld op de kalender.

Het gevarieerde muziekevenement van de Stichting Activiteiten Mill (SAM), muziekschool Music Fun en Ontdek Mill, vindt plaats in het Landschapspark op de hoek Schoolstraat en Beerseweg en begint al om 11.00 uur met een grote picknick voor het hele gezin. Deze is rond 13.00 uur afgelopen. Deelnemers worden gevraagd zelf hun picknickspullen mee te brengen. Daarnaast is het Landschapspark op die dag de start, rustplaats en finish van een fietstocht onder de naam Ontdek Mill. Er kan gestart worden tussen 12.00 en 17.00 uur.

[image=216393]

Het muzikale onderdeel is van 13.00 tot 15.00 uur met optredens van Music Fun leerlingen, vervolgd door Toeternietoe en de harmonie van Mill. Om 16.00 uur begint de pop cover band Eb5 met zijn optreden. Het bijzondere ensemble speelt met vijftien blazers, een drummer en zanger en brengt waanzinnige versies van hedendaagse en klassieke hits. Om 17.00 uur verzorgt bluesband 7th Streetmanband een swingend stukje muziek, gevolgd door Beats and Horns waar twee instrumentalisten spelen op de beats van de DJ. Als klap op de vuurpijl zal Hester Kootstra, finalist van X factor, tijdens het laatste uur van Beats and Horns komen zingen. De toegang is de hele dag gratis. Voor een hapje en een drankje staan de Smaakmakers Mill garant. Voor deelname aan de picknick hebben zij de juiste producten op voorraad. Voor meer informatie over het programma kijk op www.beleefhetinmill.nl of www.muziekschoolmusicfun.nl.

Uit de krant