Afbeelding

Kamerlid Straus (VVD) bezoekt Gennep

Politiek 15 keer gelezen
GENNEP - Het huidige Kamerlid Karin Straus (uit Roermond) staat op plaats 34 van de VVD-kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamer- verkiezingen. Zij zal op donderdag 6 september als onderdeel van de campagne, in de namiddag, een bezoek brengen aan de Gennepse VVD-afdeling, Het Heijderbos en de gemeente Gennep.

[image=211890]

Karin Straus heeft zich de afgelopen jaren in de Tweede Kamer vooral ingezet voor de provincie Limburg. Dat wil ze ook in toekomst blijven doen en dus heeft ze ervoor gekozen om in aanloop naar de verkiezingen actief campagne te voeren in Limburg en zoveel mogelijk VVD-afdelingen te bezoeken. Karin Straus heeft daarom ook speciaal voor Limburgers een flyer ontwikkeld. Zij heeft in haar flyer VVD standpunten omgezet naar Limburgse thema’s. Karin richt de aandacht niet alleen op de economie van Limburg maar ook op gastvrijheid in de zorg, een veiligere woon- en werkomgeving en een gezonde toekomst voor onze kinderen.

Indruk
Karin Straus brengt donderdag om 14.30 uur, samen met een afvaardiging van de VVD-afdeling Gennep, een werkbezoek aan Center Parcs aan de Hommersumseweg 43 in Heijen om een indruk te krijgen van deze belangrijke werkgever voor de regio. Naast een presentatie door de directie en een rondleiding zal een open gesprek plaatsvinden over kansen en bedreigingen in de huidige economische situatie en in het perspectief van de toeristische sector waar Center Parcs actief is.
Aansluitend wordt vanaf ongeveer 16.00 uur het centrum van Gennep bezocht. Karin Strauss zal in gesprek gaan met ondernemers over met name de thema’s veiligheid, ondernemersklimaat en zondagopenstelling van winkels. In ieder geval zullen gesprekken plaatsvinden met het management van Juwelier Van Arensbergen, het Gennepse warenhuis Novita, Albert Heijn Gennep en de Stadsherberg.

Uit de krant

Uit de krant