Beperkte belangstelling meerijden Sint Hubert.
Beperkte belangstelling meerijden Sint Hubert.

Beperkte belangstelling meerijdienst Sint Hubert

Verkeer en vervoer 117 keer gelezen

SINT HUBERT | Er is slechts beperkte belangstelling voor een meerijdienst naar hobby, werk of school met dorpsgenoten uit Sint Hubert. Dat laat de werkgroep 'Samobiel' van de Dorpsraad weten.

"Belangstellenden konden tot voor kort reageren op het initiatief om met andere Sint Hubertse dorpsgenoten samen naar hobby, werk of school te rijden. De belangstelling was beperkt. Zes personen hebben een reactie naar de Dorpsraad gestuurd, waarvan vier positief. Dat is te weinig om de meerijdienst 'Samobiel' op te starten", aldus de werkgroep, die laat weten dat er 45 keer werd getwitterd of gefacebookt over dit initiatief.

Doel
Het doel van de meerijdienst is om mensen in contact te brengen zodat zij met elkaar mee kunnen rijden indien gewenst. "Daarmee leer je elkaar beter kennen en versterk je de leefbaarheid in van het dorp", verduidelijkt de werkgroep. Wie toch nog interesse mocht hebben in het meerijden met inwoners van Sint Hubert, kan contact opnemen met de Dorpsraad per e-mail naar: info@dorpsraadsthubert.nl. Tot slot: "We bedanken de personen die hebben gereageerd. Zij worden nog met elkaar in contact gebracht."

Uit de krant