Afbeelding

Mondial Van Dijk Verhuizingen wint award 'Vriendelijkste binnendienst'

Zakelijk 571 keer gelezen

BOXMEER | Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de award voor 'Vriendelijkste binnendienst' gewonnen. De prijs is een mooi compliment voor de medewerkers van het verhuisbedrijf uit Boxmeer.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. Tijdens de jaarvergadering worden traditiegetrouw awards uitgereikt voor onder meer de 'Vriendelijkste binnendienst'. Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Boxmeer wist in deze categorie de eerste plaats te behalen, op basis van beoordelingen van klanten.

"Deze prijs is een mooie waardering voor het hele team. Een vriendelijke werkwijze is voor ons bedrijf heel belangrijk en we letten er ook sterk op bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Wij zijn een familiebedrijf en willen onze klanten oprecht zo goed mogelijk helpen bij de verhuizing", vertelt Stijn van Dijk. Samen met zijn broer Roel staat hij aan het roer van het familiebedrijf, dat in de jaren '40 werd opgericht. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een (inter)nationaal opererend verhuisbedrijf.

De award voor 'Vriendelijkste binnendienst' werd overhandigd door Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers. Tijdens de jaarvergadering werden er ook prijzen uitgereikt in de categorie 'Vriendelijkste buitendienst' en 'Vriendelijkste taxateur'.

Meer informatie over Mondial Van Dijk Verhuizingen is te vinden op www.vandijkboxmeer.nl.

Uit de krant

Uit de krant