Poetszorg biedt hulp bij het huishouden in het gehele Land van Cuijk.
Poetszorg biedt hulp bij het huishouden in het gehele Land van Cuijk. Foto: Poetszorg, poetsen met een praatje

Poetszorg: nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden

Zakelijk 994 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Boxmeer en Sint Anthonis hebben met ingang van 1 januari een nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in de arm genomen: Poetszorg, poetsen met een praatje. De organisatie was al actief in Grave, Cuijk en Mill en Sint Hubert. Door deze keuze heeft de gehele fusiegemeente Land van Cuijk nu dezelfde poetsorganisatie.

Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. “Door de kwaliteit van de poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie”, laat de organisatie weten.

Nu ook in Boxmeer en Sint Anthonis
Poetszorg was al actief in Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert en is per 1 januari 2022 ook een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in Boxmeer en Sint Anthonis. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg.
De voordelen van Poetszorg zijn: een vaste poetshulp, persoonlijk contact, een zichtbaar beter poetsresultaat door het gebruik van de eigen, gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen, korte lijnen en dicht in de buurt.

Dankbaar werk
Door de uitbreiding van het werkgebied is Poetszorg op zoek naar nieuwe medewerkers. Werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje is heel dankbaar. Je bouwt een hechte band op met je klanten en je kunt tot maximaal 24 uur in de week, flexibel aan de slag. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verzorging, Verpleging & Thuiszorg. Meer informatie is te vinden op www.poetszorg.nl 

Uit de krant

Uit de krant