De 'Jan van Cuijk' zou gastheer en informatiecentrum zijn tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk.
De 'Jan van Cuijk' zou gastheer en informatiecentrum zijn tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk.

Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk afgelast wegens veiligheidsissues

Zakelijk 205 keer gelezen

CUIJK | De Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk die voor vandaag en morgen gepland stond op de Jan van Cuijk-boot en vrachtschip De Andiamo aan de Maaskade in Cuijk, is gisteravond op het allerlaatste moment afgelast. "We konden in het geval van een calamiteit niet garanderen dat wij 300 bezoekers binnen tien minuten van boord zouden krijgen", aldus beursorganisator Michel Hovenkamp. 

Alle deelnemende ondernemers zijn gisteravond per e-mail geïnformeerd en vandaag nagebeld over het besluit, laat Hovenkamp weten. "In de voorbereidingen heb ik een fout gemaakt die ertoe heeft geleid dat we niet konden garanderen dat de mensen snel van boord konden. Dat is onder normale omstandigheden weliswaar geen probleem, maar in het geval van een calamiteit wel."
De Maasvallei Netwerk Beurs had gerekend op zo'n 300 bezoekers. "We hadden zeventig deelnemende bedrijven en 200 ondernemers hadden zich aangemeld om de beurs te bezoeken", vervolgt Hovenkamp, die nu in overleg gaat met de Evenementenhal en het Ebben Inspyrium ('die ook beurzen organiseren') om nieuwe data vast te stellen. Hij benadrukt dat de reacties van gedupeerde beursdeelnemers 'hartverwarmend zijn'. "Zij hebben aangegeven de nieuwe data rustig af te wachten." Volgens Hovenkamp zullen dan de Jan van Cuijk en Andiamo wederom de locatie zijn van de Maasvallei Netwerkbeurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant