Afbeelding

JVC Cuijk wint ruim van Jong De Graafschap

Sport 257 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk heeft vandaag met ruime cijfers gewonnen van Jong De Graafschap. In Doetinchem werd het liefst 1-4. Door de overwinning bezet Cuijk nu de zesde plaats en draait het goed mee in de derde divisie.

Na een prima eerste helft van JVC Cuijk stond het al 0-2 in Doetinchem. Rik Renirie kopte de 0-1 binnen en ook Jordie van der Laan kopte raak na een hoekschop. Met de ruststand was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

De Graafschap, dat voorlaatste staat, kwam er ook in de tweede helft niet aan te pas. Andermaal scoorde Jordie van der Laan, ditmaal vanaf links met de voet. Ondanks dat De Graafschap nog tot de 1-3 wist te komen, werd het niet spannend meer. Uiteindelijk mocht de vierde voor Cuijk nog vallen. Via een strafschop werd het 1-4. Hoewel Jordie van der Laan eerst had gemist kwam de herkansing wel tegen de touwen. De keeper van De Graafschap bewoog te vroeg waardoor de penalty over moest, ditmaal wel raak. Volgende week krijgt JVC het lastiger, nummer drie Quick is dan namelijk de tegenstander in Cuijk.