JVC Cuijk was dichtbij de periodetitel, maar zag het in blessuretijd alsnog misgaan. Foto: Gerno de Haas
foto’s

JVC Cuijk loopt nacompetitie mis door treffer in blessuretijd

Voetbal 1.066 keer gelezen

WAGENINGEN | JVC Cuijk is zaterdagmiddag in extremis de derde periodetitel misgelopen. Tegen SKV Wageningen werd het 1-1. De gelijkmaker viel in blessuretijd. “Het is ons niet gegund, ongelooflijk”, baalde JVC-trainer Dennis Straatman.

In de wetenschap dat (alleen) winst voldoende zou zijn voor de periodetitel, ging JVC al vanaf het eerste fluitsignaal in de aanval. De Cuijkenaren kwamen op voorsprong via Bjenze Graat. Jordie van der Laan was dichtbij de 0-2, maar een veilige marge bleef uit. Het kwam JVC duur te staan, want SKV sloeg in blessuretijd toe: 1-1. “Die gelijkmaker was zeker niet terecht”, vond Straatman, die stopt als hoofdtrainer na 26 jaar actief te zijn geweest bij de Cuijkse club. “In de tweede helft kregen we zeker twee grote kansen op 0-2, maar die maakten we niet. In de blessuretijd valt de bal een keer tussen de verdediging en keeper en piept hun aanvaller ertussendoor. Ongelooflijk!”