Afbeelding

Nuttige winst Vitesse

Voetbal 33 keer gelezen
GENNEP - Vitesse boekte in en tegen Volkel een verdiende en nuttige 0-2 overwinning. De wedstrijd stond niet bepaald op een hoog peil, maar uiteindelijk kwamen de punten wel bij het team dat de kansen wel benutte.

[image=166104]

Vitesse had van meet af aan de betere kansen. Gennepenaren Sef Peeters, Havid Sarkouk en Danny Hompus waren kansrijk terwijl Stijn van Cuijk namens Volkel een kans kreeg.
In de 34e minuut ging het razendsnel. Een hoekschop van Volkel werd afgeweerd. René Reintjes roste de bal naar voren waar Jimmy Brons het leer juist over de middenlijn oppikte. De Gennepenaar rook zijn kans en boog de bal over de te ver voor zijn doel staande keeper Eurlings lepelde: 0-1. Na rust drong Volkel aan maar keeper Cillessen zwichtte niet. Een combinatie tussen Vitessenaren Marvin Brons en Harvid Sarkouk bezorgde de oranjehemden in de 84e minuut de beslissende 0-2. Zondag wacht de ontmoeting tegen de hekkensluiter in 3D, Juliana Mill