Fiets mee in Bergen!
Fiets mee in Bergen!

Fiets de meest ontspannen fietstocht in Bergen

Algemeen 308 keer gelezen

BERGEN | Fiets zaterdag 13 oktober de meest ontspannen fietstocht met leuke stops in de gemeente Bergen.

De afgelopen weken zijn Winkelcentrum Mosaique, Gemeente Bergen en Toeristisch Platform Maasduinen op zoek gegaan naar de Meest Ontspannen fietsroute van Gemeente Bergen. Dit in het kader van de titel: Meest Ontspannen Fietsgemeente, die de gemeente Bergen toebedeeld kreeg van het Landelijk Fietsplatform.

Op zaterdag 13 oktober wordt de Meest Ontspannen Fietsroute gehuldigd. Wethouder Frans Pekema zal samen met Winkelcentrum Mosaïque om 11.00 uur de prijzen overhandigen aan de inzenders en het startschot geven voor de fietstocht.

De fietstocht is 20 kilometer lang en voert onder andere langs het Reindersmeer, het Leukermeer en de loswal van Aaijen. Onderweg kan bijvoorbeeld speeltuin De Boskoel aangedaan worden wat het extra leuk maakt voor kinderen.

Speciaal voor de feestelijke ingebruikneming van de fietsroute zijn er onderweg leuke stops. Zo is er live muziek van Fred Franssen, onder andere bekend van de lokale hit 'Beleef de Maasduinen met mij' en een meditatieworkshop van Ariette Loeffen van Van HarteCoaching.

Om 11.00 uur wordt in Mosaique, op het Raadhuisplein, het startschot gegeven voor de fietsroute. Later op de dag fietsen kan ook. Het programma eindigt om 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant