Afbeelding

Cuijkse Brouwbrigade brengt een nieuw Kuuks bier uit

Algemeen 585 keer gelezen

CUIJK | De Cuijkse Brouwbrigade bracht op 12 april zijn tweede bier uit. Na de succesvolle introductie van het eerste bier, een New England IPA, wil de Cuijkse Brouwbrigade de liefhebbers in en om Cuijk wederom verrassen met een lekker toegankelijk bier. De brouwvrienden hebben ditmaal gekozen voor een fris, soepel, zomers bier: KUUKS Brut Saison.

De KUUKS Brut Saison is vanaf deze week verkrijgbaar bij de slijterijen, enkele restaurants en een aantal café's in Cuijk en Haps. "Het is een helder, blond bier en licht gehopt met aroma's van limoen en witte druif. Een droog bier ook, een beetje als champagne", aldus de Cuijkse Brouwbrigade bestaande uit René Haring, Marcel Koot en Henk Winnen.

De Cuijkse Brouwbrigade bracht in 2018 al 500 liter uit van hun eerste bier, de KUUKS New England IPA, uit in Cuijk en omgeving. Deze introductie was erg succesvol: het bier was in zes weken al helemaal uitverkocht. Het succes smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. En dus brengt de Brouwbrigade in samenwerking met stadsbrouwerij Wilskracht uit Ravenstein wederom een eigen bier op de markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant