Helaas heeft Angels Rule de finale van 'We want more' niet bereikt.
Helaas heeft Angels Rule de finale van 'We want more' niet bereikt. Foto: William Rutten

Angels Rule weet finale 'We want more' niet te bereiken

Algemeen 920 keer gelezen

BOXMEER | Het is de Boxmeerse zanggroep Angels Rule helaas niet gelukt de finale van de bekende zangshow ‘We want more’ te bereiken. Vrijdagavond 31 juli wist Angels Rule de vakjury van het SBS6 programma niet voldoende te overtuigen van hun kunnen. Het prachtige, vlekkeloze optreden werd goed beoordeeld, maar de concurrenten wisten meer punten bij elkaar te zingen.

De Boxmerenaren zongen vrijdag het lied ‘Hard To Say I'm Sorry’, origineel van de band ‘Chicago’. De talentvolle groep, bestaande uit Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen, Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens, wist het lied op prachtige wijze een andere, eigen twist te geven. Dit was echter niet genoeg om de jury, bestaande uit Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes en een groep professionals uit de muziekwereld, volledig voor hen te winnen. Angels Rule kreeg uiteindelijk 58,5 punten. De vier artiesten die de finale wel bereikten wisten allemaal meer dan 90 punten te verzamelen. 


Mini theatertour
In het najaar start Angels Rule met een mini theatertour 'Wings". In deze tour zijn ze onder andere te zien in schouwburg Cuijk (woensdag 19 september) en Venray (zaterdag 24 oktober). Daarnaast geven ze op donderdag 9 augustus een concert getiteld 'Liefs uit Lottum' in de Lottumse kerk, daar waar ze in 2008 tijdens het vermaarde rozenfestival hun eerste concert als Angels Rule gaven.

Tickets en meer info is te verkrijgen via angelsrule.nl

Uit de krant