Joost Hafmans en Dionne Stax, met het speciaal voor de gelegenheid samengesteld boek over VTS.
Joost Hafmans en Dionne Stax, met het speciaal voor de gelegenheid samengesteld boek over VTS. Foto: SK-Media.nl

VTS viert veertig: ‘Het was heel erg gezellig’

Algemeen 7.077 keer gelezen

BOXMEER | Door heel Europa rijden er vrachtwagens rond met ‘VTS Transport & Logistics’ op de aanhanger, en dat al jaren lang! De Boxmeerse logistiek dienstverlener haalde afgelopen weekend alles uit de kast om haar 40-jarige jubileum te vieren. Meerdere feestelijke bijeenkomsten werden georganiseerd, waarbij onder andere een prachtig boek over de logistiek dienstverlener werd gepresenteerd, én een enorme cheque werd overhandigd aan het Radboud Oncologiefonds. 

“Het is een prachtig boek geworden vol foto’s, interviews met medewerkers en terugblikken,” vertelt Joost Hafmans trots. Joost is eigenaar van het Boxmeerse bedrijf, en bijzonder te spreken over het prachtige papierwerk. “Het eerste exemplaar hebben we uitgereikt aan Herman Verdijk, de oprichter van VTS.” Een uiterst bijzonder moment.

De feestelijke jubileumvrijdag werd gepresenteerd door de bekende presentatrice en voormalig nieuwslezeres Dionne Stax. “Haar ouders zijn goed bevriend met de oprichter van VTS,” legt Joost uit. “Heel mooi dat Dionne dit wilde doen!”

Geen cadeaus maar donaties
Gedurende het ‘uitstekende’ jubileumfeest op vrijdag, het drukbezochte personeelsfeest, ‘groots opgezet, met goede band’, op zaterdag, én de interessante familiedag op zondag, werd er geld ingezameld. “We hebben niet gevraagd om cadeautjes maar echt om donaties. Dit schenken we aan het Radboud Oncologiefonds.” Joost vertelt dat er voor dit doel is gekozen vanuit persoonlijke overwegingen, maar ook omdat het past binnen VTS Transport & Logistics. “Wij zijn als bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Dit vinden wij dus een mooie bestemming waar we ontzettend veel mensen mee kunnen helpen.” In totaal is er, over het hele weekend, €13.920 opgehaald. “Wij hebben vervolgens de verdubbelaar ingezet. In totaal schenken we dus €27.840 aan het Radboud Oncologiefonds.”

Gezellig
Al met al kijken Joost en zijn collega’s met trots terug op een geslaagd jubileumweekend “Het was heel erg gezellig!” besluit de eigenaar van VTS Transport & Logistics. Hoe groots gaan de Boxmerenaren over tien jaar uitpakken?

Uit de krant