Afbeelding

Euforisch en muzikaal meegezogen op Drijfzand

Algemeen 296 keer gelezen

BOXMEER | Drie keer kon er worden gedanst op drijfzand en drie keer gebeurde dat op 16, 17 en 18 september door enthousiast publiek in een uitverkochte zaal in de Schouwburg van Cuijk: Dansen op Drijfzand, opnieuw een bijzonder geslaagd muzikaal project van muziekcollectief Zand&Grind.

Eerdere geslaagde producties als Tussen de schuifdeuren, Siennèveties en Hoogwater betekenden hoge verwachtingen bij het aanwezige publiek en die verwachtingen werden geheel waargemaakt. Het programma bevatte een boeiende caleidoscopisch muzikale presentatie: ingetogen beschouwingen over prangende bestaans- en levensvragen, ontroerende presentaties over tegenslagen, twijfels en (liefdes)verdrietigheden tot inspirerende en swingende melodieën en teksten over uiteindelijk optimisme, waarbij het publiek zich liet meeslepen door de ritmes en de muzikale effecten die over hen neerdaalden, dat alles vergezeld van verhelderende videopresentaties.

Aan het slot bleef de waardering van de toehoorders niet uit: een staand ovationeel applaus vormde de welverdiende beloning aan het adres van de getalenteerde instrumentalisten en de vocalisten. Dansen op Drijfzand van het muziekcollectief Zand&Grind: het stond als een huis.

Dat alles, die belevenissen, die muzikaliteit, die teksten, zijn gelukkig niet met het verstrijken van de productie op de vleugels van de tijd verdwenen. Dat alles, inclusief een cd alsmede teksten, interviews, columns en biografieën zijn, gelardeerd met fraaie foto’s, samengebracht in de prachtig uitgevoerde speciale uitgave van het glossy Zand&Grindmagazine.

Dat prachtige glossy magazine is vanaf heden verkrijgbaar bij boekhandel Van Dinter aan de Koorstraat 61 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant