Het bestuur is uiterst te spreken over het nieuwe logo.
Het bestuur is uiterst te spreken over het nieuwe logo.

Nieuwe naam en nieuw logo voor ouderenorganisaties

Algemeen 550 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het zal velen niet ontgaan zijn: de gemeenten maken sinds 1 januari 2022 deel uit van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Ook voor het welzijn van ouderen heeft dit natuurlijk gevolgen. Niet zozeer op het niveau van de oude gemeente, daar blijft heel veel hetzelfde. Maar met de vorming van een nieuwe overkoepelende organisatie voor ouderen in de gemeente Land van Cuijk, gaan de lokale welzijn ouderen organisaties verder in hun toch al intensieve samenwerking. Voor SWOC en SWOGB betekent dit een verandering van naam en logo. Daarnaast is er ook een overkoepelende organisatie bijgekomen: Welzijn Ouderen Land van Cuijk. Uiteraard heeft ook deze organisatie een nieuw en eigen logo. 

De vijf bestaande welzijn ouderen organisaties in de gemeente Land van Cuijk hebben besloten om hun eigen logo’s op elkaar af te stemmen. Zo wordt de zelfstandige eenheid die de organisaties vormen ook in beeld duidelijk gemaakt. 

Dit betekent dat de ouderen organisaties de naam hebben aangepast op de nieuwe situatie. De oude naam SWOC (Stichting Welzijn Ouderen Cuijk) maakt vanaf heden plaats voor Welzijn Ouderen Cuijk, en SWOGB wordt Welzijn Ouderen Boxmeer. Ook de oude logo veranderen.


Hetzelfde geldt voor de collega-organisaties in de andere oude gemeenten. Ook zij hebben hun naam en logo aangepast en gaan nu verder als respectievelijk Welzijn Ouderen Grave, Welzijn Ouderen Mill en Welzijn Ouderen Sint Anthonis. Allen maken ze deel uit van de overkoepelende organisatie Welzijn Ouderen Land van Cuijk.

Er verandert niets
Voor deelnemers aan activiteiten en/of afnemer van diensten van Welzijn Ouderen Cuijk en Welzijn Ouderen Boxmeer verandert er niets. Hooguit is er een ander e-mailadres voor het contact tussen de organisatie en de deelnemers. Wat verder zal opvallen is dat er geen afkortingen meer wordt gebruikt. De nieuwe naam zal in alle uitingen steeds voluit worden gebruikt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant