Frans Bauer treedt op tijdens de Amsterdamse Middag in Hotel Riche.
Frans Bauer treedt op tijdens de Amsterdamse Middag in Hotel Riche.

Wil jij nog gezellig meezingen met Frans Bauer?

Algemeen 1.176 keer gelezen

BOXMEER | Met veel trots en bombarie kondigden Sven Janssen en Fred van Duijnhoven aan dat Frans Bauer op zondag 2 april komt optreden tijdens de Amsterdamse Middag in Hotel Riche. Hoewel de Hollandstalige hitmachine geen Amsterdams bloed heeft, staat het buiten kijf dat zijn komst een waar feestje wordt. Wie dit niet wil missen moet wel opschieten. Er is nog slechts een handjevol kaarten beschikbaar.

“De kaartverkoop is ontzettend goed verlopen. Alle VIP-plekken zijn al uitverkocht,” zegt Fred tevreden. “Maar we hebben nog wel tachtig reguliere zaalkaartjes in de verkoop liggen.”

‘Allerlaatste kaartjes’
Wil jij op zondag 2 april samen met de Brabantse Knuffelbeer zingen over sterren die aan de hemel staan? Ga dan snel naar www.riche.nl en koop kaartjes (22,50 euro per stuk). Fred: “Let op, ze zijn echt alleen maar online te koop en het zijn ook écht de allerlaatste kaartjes die we hebben. Wees er dus snel bij.”

Frans is trouwens niet de enige artiest op het affiche van de Amsterdamse Middag in Riche. De zaal gaat open om 15.00 uur en vanaf dan kan er worden genoten van heerlijke optredens van onder andere Peter Beense, Johhny Romein en Marloez Atemloz.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant