De mannen van Wonen Boxmeer laten je graag zien wat er allemaal lokaal mogelijk is op klusgebied.
De mannen van Wonen Boxmeer laten je graag zien wat er allemaal lokaal mogelijk is op klusgebied.

Wonen Boxmeer: ‘Uw gemak, alles onder één dak’

Wonen 2.089 keer gelezen

BOXMEER | De etalage van het pand waar eerst D’n Bekker zat, in de Boxmeerse Steenstraat, is onlangs omgetoverd tot een warme en gezellige ‘woning’. Een luxe badkuip, stijlvol keukenblok, comfortabel bed en bijpassende verlichting kijken gebroederlijk naar buiten, bijgestaan door talloze kleinere maar onmisbare artikelen voor in en om het huis. Deze raampartij vormt momenteel tijdelijk de showroom voor Wonen Boxmeer. Hier kan echt iedereen hét ondernemerscollectief uit de regio goed kan zien, zodat men weet bij wie moet worden aangeklopt om een klus, groot of klein, vakkundig te laten klaren.

‘Uw gemak, alles onder één dak’: onder die noemer werken MN Kozijn Boxmeer, Boxmeers Tapijthuis, Van Bon Elektro, Weren interieurprojecten, Sanidrome Pennings, Morgana De Best-Noy, Mondial Movers van Dijk, MH Hoveniers en Langen Keukens en Badkamers nauw samen. In de Steenstraat-etalage komt die samenwerking tot wasdom. “Het pand op deze prachtige lokatie staat tijdelijk leeg”, vertelt Harry Bongaerts, van beddenzaak Morgana De Best - Noy. In overleg met de eigenaar van het pand zijn de ondernemers tot een overeenkomst gekomen. Zolang er geen nieuwe huurder in zit, mag Wonen Boxmeer zich hier presenteren. “En daar zijn wij heel blij mee!”

Voordelig en kwalitatief
“Wij willen de mensen laten zien waar we voor staan. Namelijk dat wat je van dichtbij haalt goed is.”, vervolgt Harry. “Hier rondom Boxmeer zijn er genoeg bedrijven om alles in en rond je huis te regelen. Van woonkamer tot slaapkamer tot je tuin, iedere expertise is aanwezig en we leveren allemaal enkel topkwaliteit. Waarom zou je dan nog bij de grote keten elders uit het land aankloppen?” Stijn van Dijk van het gelijknamige Mondial Movers vult aan: “En wij zijn helemaal niet duurder dan de grote jongens. Juist omdat je het regionaal houdt en direct bij de ondernemer regelt, blijft de prijs laag.”

Korte lijntjes
Een volgend argument om lokaal te kopen komt van Ton Weren van Weren Interieurprojecten: “Wij kunnen juist het voordeel van de korte lijntjes bieden. Wij kunnen makkelijk naar elkaars expertise doorverwijzen. Wil je de keuken volledig gaan aanpakken en klop je daarvoor bij mij of Langen aan, dan zullen wij voorstellen om de elektra door Van Bon te laten verzorgen en de raambekleding door Boxmeers Tapijthuis. Wij weten van elkaar waar we voor staan en dat we allemaal enkel kwaliteit en goede service willen geven. En omdat we elkaar kennen zijn we ook allemaal goed op elkaar ingespeeld en kunnen we efficiënt (samen)werken. Dat betekent dat de kosten lager blijven én dat het dan allemaal dus goed geregeld wordt!”

De mannen noemen nog een voordeel van korte lijntjes: de service. Michel Hermens van MH Hoveniers: “Stel dat onverhoopt toch iets mis is, dat kan gebeuren, dan is het heel fijn dat je ook gewoon direct ons aan de lijn krijgt. Niks geen keuzemenu’s of een ingewikkelde klantenservice waarbij je je klantnummer moet doorgeven. Wij nemen gewoon zelf de telefoon op en zorgen er altijd voor dat we snel een oplossing vinden.”

Kies voor samenwerking
Doorgaans is het voorjaar voor veel mensen hét moment om iets aan het huis te willen doen. Mensen gaan opruimen, willen van de tuin genieten of zijn na maanden binnen zitten ‘toe aan iets nieuws’. De ondernemers van Wonen Boxmeer willen daarom met die etalage mensen nogmaals wijzen op de voordelen van de lokale ondernemer onderstrepen. “Alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten behoren tot de top van de markt. Wanneer je voor één van ons kiest, kies je voor onze samenwerking en profiteer je dus van de expertise van de andere acht. Je kiest voor gemak, en dat alles onder één dak.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant