Gert-Jan Weijers en Cees Verhoeven.
Gert-Jan Weijers en Cees Verhoeven.

"Regiobank onderscheidt zich door persoonlijk te zijn"

Zakelijk 468 keer gelezen

REGIO | "Een bank die zich richt op klanten buiten de randstad", zo omschrijven Gert-Jan Weijers en Cees Verhoeven 'hun' Regiobank en assurantiekantoor.

"Wij onderscheiden ons door het persoonlijke karakter", legt Weijers uit. "Wil een klant liever niet pinnen? Dan zijn ze bij ons van harte welkom aan de balie." Weijers runt een van de twee kantoren in Boxmeer; Verhoeven de vestiging in Wanroij. Verder zijn er vestigingen in Overloon, Cuijk, Oeffelt en Wanroij. Verhoeven: "We hebben allemaal ons eigen pakket, maar onze drive is de gemene deler. We zijn allemaal franchiseondernemers en we gaan dus honderd procent voor tevreden klanten. Een klant minder, voelen we meteen in onze portemonnee." Regiobank heeft alles op het gebied van betalen en sparen en biedt daarnaast verzekeringspakketten op maat, onafhankelijk hypotheek advies, maar ook zakelijke financiële pakketten voor MKB'ers en ZZP'ers.

Zilvervloot
Onlangs heeft de Regiobank het Zilvervloot Sparen opnieuw geïntroduceerd. "Mensen kennen het misschien nog wel van vroeger", zegt Verhoeven. Zilvervloot sparen is sparen voor uw kinderen. Zodra zij achttien jaar worden krijgen zij een mooie rente.
Voor meer informatie kijk op www.regiobank.nl.

Uit de krant