Afbeelding

"Sfeer en beleving staan centraal in het vernieuwde Tapijthuis"

Zakelijk 576 keer gelezen

BOXMEER | Na maanden hard werken was het 27 maart dan eindelijk zover: het Tapijthuis in Boxmeer opende haar deuren na de brand die er tijdens de jaarwisseling woedde. "We hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe start!", aldus een stralende Herbert Guntlisbergen. Tweede Paasdag is de zaak geopend. Bezoekers zijn dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

In de nacht van 31 december op 1 januari woedde er een grote brand bij het Tapijthuis in Boxmeer. De oorzaak van de brand is tot op de dag van vandaag niet bekend. De schade was enorm. Maar na maanden klussen is er een prachtige nieuwe zaak herrezen.

"We hebben alles vernieuwd", vertelt Herbert. "Het dak, de vloer, een nieuwe achtermuur, een nieuw plafond en alles is opnieuw geschilderd en de hele showroom is opnieuw ingericht. Het is een hele nieuwe zaak geworden."

Sfeer en beleving
Sfeer en beleving staan centraal in de vernieuwde showroom. "We hebben een mooie advies en maatwerk ruimte gecreëerd", vertelt Herbert. "Dit is een ruimte waar we mensen persoonlijk advies kunnen geven. Beschut, maar toch open en transparant."

Al meteen bij binnenkomst springt een prachtige visgraad vloer in het oog. "Daar hebben we verschillende complimenten over mogen ontvangen", zegt Herbert. "Daarnaast zijn er wat kleinere ruimtes gemaakt waar de sfeer vanaf springt. Gordijnen, behang en vloerbekleding komen er goed tot hun recht.

Boxmeers Tapijthuis
Het Boxmeers Tapijthuis is al sinds 1972 een begrip in de regio. Mensen kunnen er terecht voor vloeren, muurbekleding, zonwering en gordijnen. Het assortiment is zeer divers; van gordijnen tot vitrage, raamdecoratie, tapijt, karpetten, laminaat, behang, zonwering en vinyl. Uiteraard kunnen klanten er  rekenen op deskundig advies. Een keuze kunnen maken? Dan kan het Tapijthuis alles voor je uit handen nemen. "Van advies tot montage", aldus Herbert.

Bij het Boxmeers Tapijthuis werken zo'n twaalf medewerkers. "Het hele team heeft de afgelopen tijd allemaal de handen uit de mouwen gestoken om de zaak mee op te knappen. Daar ben ik enorm trots op!", zegt Herbert.

De afgelopen maanden heeft het Tapijthuis ook op steun van klanten mogen rekenen. "Er zijn zelfs mensen die hebben gewacht met de aanschaf van een vloer tot wij weer konden leveren. Dat vind ik echt het allermooiste compliment."

Tweede Paasdag is iedereen welkom op de prachtige nieuwe showroom te aanschouwen. "Voor alle klanten ligt er een leuke attentie klaar", besluit Herbert met een glimlach.

Voor meer informatie kijk op www.boxmeerstapijthuis.nl of kom langs in de showroom aan Sint Anthonisweg 6 in Boxmeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant