Chick'nGrill gaat beginnen in Cuijk en Gennep.
Chick'nGrill gaat beginnen in Cuijk en Gennep. Foto: Chick'nGrill

Chick’n Grill slaat haar vleugels uit in Cuijk en Gennep

Zakelijk 3.611 keer gelezen

CUIJK/GENNEP | De luxe grillwagens van Chick’nGrill zullen voortaan ook Cuijk en Gennep aandoen. Iedere woensdag zijn de kant-en-klare gegrilde kipproducten beschikbaar vanuit de marktwagen in Cuijk en elke zaterdag staat Chick’nGrill in het centrum van Gennep.

Met Chick’n Grill, Fresh Grilled Chicken, komt er een nieuwe, frisse speler op de markt die een nieuwe dimensie gaat geven aan de reeds bestaande concepten op het gebied van gegrilde kipproducten. De trend van verkoop van kant-en-klare gegrilde kipproducten heeft de laatste tijd een ware vlucht genomen. Chick’n Grill is daar op ingesprongen en heeft getracht daarin onderscheidend te zijn. “Door de keuze van heerlijke kip in combinatie met verrassende smaken moet de klant verleid worden om minimaal één keer in de week kip te eten van Chick’n Grill. Dit zal gebeuren aan onze luxe grillwagens waar de Grillmaster elke dag met gegarandeerd verse artikelen ter plaatse zal gaan grillen. Naast een ruim gegrild assortiment zullen we ook een aanvullend assortiment hebben met kip gerelateerde producten waardoor je in staat bent om voor het gehele gezin een maaltijd op tafel te zetten”, aldus Maikel van der Leij van Chick’n Grill.

Heerlijke kip in combi met verrassende smaken

We Kiep It Simple
Door middel van een QR-code kunt u zelfs al thuis uw bestelling plaatsen en afrekenen waarna u uw bestelling op de afgesproken tijd alleen nog maar hoeft af te halen. “We kiep it simple. We begroeten u graag vanaf 23 februari iedere woensdag tussen 10.30 tot 17.30 uur op het Valuweplein in Cuijk-Noord en vanaf zaterdag 26 februari, iedere zaterdag tussen 10.30 en 17.30 uur, op het Europaplein in Gennep.
Chick’nGrill biedt een leuke kennismakingsactie: bij aankoop van minimaal 15,00 euro aan gegrilde kipproducten, ontvangt een klant een portie boneless wings gratis.
Wie op de hoogte wil blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg dan Chick’nGrill op social media middels www.chickngrill.nl 

Uit de krant

Uit de krant