Afbeelding

Laat een bloeiende herinnering achter!

Zakelijk 643 keer gelezen

Iedereen in Boxmeer weet hoe belangrijk onze toeristen voor ons zijn. Genieten van het mooie oude centrum. Dan is het belangrijk om op te vallen tussen alle concurrentie. Wij beschrijven hier een aantal tips om een ‘bloeiende’ herinnering achter te laten!

Wanneer er weer veel mensen naar onze stad komen zullen zij van tevoren op internet hebben gelezen wat er te doen is. De eerste online indruk moet op orde zijn om ze van onze prachtige stad te overtuigen. Een klassieke accommodatie uit de 18e eeuw (of eerder) maakt natuurlijk sowieso al indruk. Zorg voor up-to-date foto’s en beschrijf een aantal activiteiten en tips op jouw website. 

Toeristen willen graag ontzorgd worden. De vraag is even tot hoever je hierin mee kunt en wil gaan natuurlijk maar desondanks is het raadzaam om samenwerkingen te zoeken. Samen staan we sterk! Zo kun je zorgen voor een inspiratiemap vol met leuke, unieke tips en to do’s. Laat dan flyers drukken van ondernemers waar je mee samenwerkt. Gebruik evt. kortingscodes of acties om mensen over de streep te trekken.

Maak het ontvangst op locatie persoonlijk. Vertel een stukje over jezelf, de accommodatie en de geschiedenis van de stad. Geef nog wat adviezen om te doen, gebruik je inspiratiegids ter ondersteuning. Zeker in het geval van buitenlandse toeristen kan dit extra helpen wanneer deze in het Engels of Duits zijn vertaald bijvoorbeeld. Maar geef ook aan dat je ze kunt ontzorgen met praktische zaken, denk aan het regelen van een fietsverhuur (met mooie fietsroute).

Je wilt je gasten in positieve zin verrassen of misschien wel wegblazen. Wanneer je op de kleinste details kunt verrassen (of eigenlijk inspireren) zul je merken dat dit een groter effect heeft dan wanneer je de standaard activiteiten of service aanbiedt. 

In het kader van iets nieuws kwamen we nog groeipapier tegen! Dit is een speciaal soort papier dat je na gebruik in de grond of in een pot kunt stoppen. Dat maakt het een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor het traditionele papier. Na een aantal dagen zullen de eerste zaadjes ontkiemen. Het papier is daarom uitermate geschikt als een ‘bloeiende’ herinnering aan Boxmeer! Wil jij ook groeipapier flyers bedrukken? Bekijk dan de website. 

Kortom, probeer de mooie herinneringen die jij aan Boxmeer hebt eens samen te vatten. Kun je hier een activiteit of service van maken dan is het zakelijk gezien interessant! Zeker wanneer je deze kunt uitbreiden met nog een dienst, activiteit of samenwerking. Vervolgens kun je de juiste mensen en materialen verzamelen om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Daag jezelf uit voor de volgende uitdaging!

Uit de krant