Afbeelding

Graancirkel 4-Daagse 2022 zeer geslaagd

Algemeen 287 keer gelezen

OPLOO | Ook de derde editie van de Graancirkelwandeling, die van 1 tot en met 4 september werd gehouden vanuit startplaats Oploo, mag als zeer geslaagd worden beschouwd. Enerzijds vanwege de prachtige routes, anderzijds dankzij het zonnige wandelweer en de goede stemming onder de deelnemers.

Ondanks de soms drukkende warmte en de stoffige veldpaden mocht de organisatie wederom veel complimenten in ontvangst nemen. De routes (elke dag 10, 20 en 30 km km) waren voor het eerst bepijld, een klus die elke ochtend werd uitgevoerd door vrijwilligers van de stichting Graancirkel. Dank gaat uit naar de horeca en agrarische bedrijven waar rustpunten waren ingericht. Uiteraard ook dank aan de dames die de deelnemers op de pauzeplaatsen van koffie en thee voorzagen. En natuurlijk ook de mensen die voor dag en dauw de wandelaars op het inschrijfbureau welkom heetten.

Uiteraard gaan we de Graancirkelwandeling evalueren. We hebben naast complimenten ook goede suggesties gekregen waarvoor we dankbaar zijn. Hierdoor zijn we in staat zaken te verbeteren bij een eventuele vierde editie. Nogmaals dank aan iedereen die aan dit evenement op enigerlei wijze heeft meegewerkt.


Uit de krant