De nieuwe muziekkiosk is het stralende middelpunt van de Brink.
De nieuwe muziekkiosk is het stralende middelpunt van de Brink.

Oude tijden herleven, de Brink bruist weer

Algemeen 486 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Het is weer gezellig druk op de Brink in Sint Anthonis. Het plan om het dorpshart te laten bruisen zoals het vroeger ook bruiste, komt mooier uit dan de initiatiefnemers hadden durven dromen. Al een aantal mooie evenementen hebben heel Sint Anthonis naar het dorpsplein getrokken. En de nazomeragenda is nog steeds goed gevuld.

De Brink begint dus al mooi te bruisen. Begin deze maand was er ‘Zandvoort op de Brink’, en de organisatie spreekt van een ‘groot succes’. In een ware Formule 1 entourage compleet met groot buitenscherm werd ‘onze Max’ door ruim vierhonderd toeschouwers (velen in oranje shirt) naar de overwinning geschreeuwd. Het spreekt voor zich dat daar ‘op gedronken moest worden’. Ook het prachtige zomeravondconcert met diverse koren en musici op 15 september trok veel toeschouwers uit de regio naar de mooi verlichte brink met als ‘stralend’ middelpunt de onlangs gerealiseerde muziekkiosk. 

Herkansingen
Heb jij het helaas gemist? Geen paniek! Het nazomerprogramma van Stichting Bruisende Brink zit nog tjokvol (gratis) herkansingen.

Aanstaande zondag 25 september (vanaf 16.00 uur) kun je genieten van‘Tranen met Tuiten’. Dat is humor en vermaak van de bovenste plank met drie gerenommeerde en gelauwerde buutreedners, Peter van der Maas, Joep de Wildt en Andy Marcellissen. Dweilorkest ‘De Joekels’ uit Boxmeer omlijst dit alles muzikaal. Succes verzekerd. (Bij slecht weer wordt dit evenement verplaatst naar de zaal van Grand Café Friends aan de Brink, vol is vol).

Ook een aanrader is het concert van het jeugdorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia uit Sint Anthonis op zondag 2 oktober vanaf 14.00 uur, gezellige eigentijdse muziek voor een breed publiek.

En dan op zaterdagavond 8 oktober, vanaf 19.00 uur, nog één keer knallen, een echt Duits Oktoberfest, met Bier, Wurst, Muzik, Dirndls und allem drum und dran. U hoeft er niet voor naar Duitsland, ‘es geht (wieder) los’ op de brink in Sint Anthonis!        

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant