Afbeelding

Olympia’18 Kick Off; ‘Dit mag je niet missen’

Algemeen 1.137 keer gelezen

BOXMEER | Het huidige voetbalseizoen is nog niet ten einde en het nieuwe laat nog heel eventjes op zich wachten. Dat wil niet zeggen dat je daarom niet kunt voetballen, integendeel. Olympia’18 organiseert op zaterdag 24 en zondag 25 augustus het inmiddels befaamde Kick Off toernooi voor de leeftijdscategorieën van JO9 tot en met JO13. 

“Het toernooi biedt de ideale kans om warm te draaien voor het nieuwe seizoen.”, vertelt de organisatie. “Dit jaar organiseren we dit voetbalspektakel voor de vierde keer!”

En een spektakel wordt het gegarandeerd. Hoewel het voetbalfeestje zich na de hattrick van de afgelopen jaren heeft bewezen, zijn er toch wijzigingen in de toernooi-opstelling doorgevoerd. Naast de reguliere wedstrijden zijn er weer een aantal leuke extra’s. “We hebben opnieuw de trucagefoto’s beschikbaar, zodat elke speler fantastische foto’s kan laten maken.”

Most Valuable Player
“Maar nieuw dit jaar is de Most Valuable Player (MVP)! Wie wordt de beste speler van het toernooi in zijn of haar leeftijd? We hebben hiervoor oud -international, finalist op het WK en winnaar van het EK en bovendien oud speelster van onze vereniging Kika van Es bereid gevonden om dit te beoordelen. Zij zal de wedstijden bekijken en met haar team bepalen wie de beste speler in zijn of haar leeftijd is. En uiteraard hebben we hier een speciale trofee voor.”

Wil jij dit voetbalspektakel niet missen? Denk jij de MVP van het toernooi te kunnen worden? Schrijf je in via Olympia18.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant