Hoge kortingen bij Teun Arts tijdens oktober woonmaand.
Hoge kortingen bij Teun Arts tijdens oktober woonmaand.

Oktober woonmaand bij Teun Arts: hoge kortingen

Zakelijk 125 keer gelezen

SINT HUBERT | Oktober woonmaand! En dat geldt ook voor Teun Arts Meubelen in Sint Hubert. Met een showroom van ruim 2000 vierkante meter en zo'n vierhonderd relaxfauteuils is het de grootste aanbieder van relaxstoelen in Nederland. Daar wordt tijdens de woonmaand gewoon nóg een schepje bovenop gedaan.

"Deze maand krijgen we er ruim honderd nieuwe modellen bij", vertelt eigenaar Flip Arts. "Dat betekent dat er ook heel veel stoelen verkocht moeten worden om plek te maken. Opruiming dus!"

Korting
De relaxfauteuils worden tegen zeer scherpe meeneemprijzen aangeboden. "Klanten kunnen rekenen op kortingen die oplopen tot wel vijftig procent", aldus Flip.

Kwaliteit
Ondanks deze stuntprijzen, blijft kwaliteit het allerbelangrijkste bij Teun Arts. Klanten kunnen zoals gebruikelijk rekenen op vijf jaar garantie. "Aanbieding of niet; een aankoop bij Teun Arts staat altijd voor kwaliteit!"

"We werken voornamelijk met Nederlandse en Duitse leveranciers. Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Er is namelijk een groot verschil tussen goedkoop goede producten leveren en goedkope producten verkopen. Dat laatste doen wij dus absoluut niet!", zegt Flip.

Plezier
De ondernemer kent de markt als geen ander. Hij kreeg het vak met de paplepel ingegoten van zijn vader Teun, waar de Sint Hubertse zaak naar vernoemd is. "Op mijn tiende bracht ik al koffie rond in de showroom!" En nog steeds doet Flip zijn werk met veel plezier. "Geen dag is hetzelfde, elke klant heeft een andere smaak en andere wensen en juist dat maakt het zo leuk."

Service
Alle meubels kunnen bij de klanten aan huis geleverd worden en hebben een garantie van vijf jaar. "Dat geldt voor alle producten, dus ook voor modellen met korting."

Koopzondagen
Teun Arts is dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend, vrijdagen van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. De eerste en laatste zondag van de maand is de winkel extra geopend.

Website
Houd de website in de gaten voor meer informatie en de allerlaatste acties:
www.teunarts.nl.

Uit de krant

Uit de krant