Het team van Juwelier Optiek Verlinden. (foto: Ferry Vloet Mill)
Het team van Juwelier Optiek Verlinden. (foto: Ferry Vloet Mill)
koop lokaal

Ook de optiek van Juwelier Optiek Verlinden is nu weer volledig open

Zakelijk 907 keer gelezen

SINT HUBERT | Zoals de naam al aangeeft, is Juwelier Optiek Verlinden tweedelig. Aan de ene kant bestaat het pand aan de Pastoor Jacobstraat in Sint Hubert uit een moderne juwelierszaak met een uitgebreid assortiment sieraden en horloges. Aan de andere kant kunt U voor oogproblemen of een nieuwe bril terecht bij de modieuze kwaliteitsoptiek.

Tijdens de coronacrisis heeft Optiek Verlinden tijdelijk beperkt oogmetingen kunnen verrichten. Nu zijn alle maatregelen getroffen en is de optiek als normaal geopend. U bent dus weer van harte welkom voor een lenzencontrole of oogmeting. Deze worden gedaan met moderne apparatuur voor een deskundige meting. Of het nu om een bril voor dichtbij of veraf gaat, het ervaren team van Optiek Verlinden staat voor U klaar. Een specifiek zien probleem weten de deskundigen ook gemakkelijk op te lossen.
In de winkel heeft U veel keuze uit verschillende monturen dankzij de uitgebreide merkcollectie van Verlinden met vrijblijvend deskundig advies. Een bril moet namelijk niet alleen mooi staan, maar moet ook goed op het gezicht passen. Bovendien wordt de bril deskundig afgesteld voor optimaal draagcomfort. Hetzelfde geldt voor het grote assortiment kwaliteitszonnebrillen van merken als Serengeti en RayBan. Ook over zachte en harde lenzen, waaronder nachtlenzen en multifocale contactlenzen, kunnen de medewerkers uitstekend advies geven.

Juwelier Verlinden
Terwijl de optiek gedeeltelijk stil lag, liep de verkoop bij Juwelier Verlinden gewoon door, zeker online. Met veel gecancelde vakanties en andere uitjes leek er geld over te zijn om dierbaren eens goed te verwennen met een sieraad of horloge. “Wij hebben veel pakjes ingepakt”, vertelt eigenaar Geer Verlinden. “Er zijn in deze periode ook veel kasten opgeruimd en oude sierraden gevonden. Dit oud goud kan bij ons dan ingeruild worden voor nieuwe sieraden of geld. Het is mooi om te zien dat deze opbrengst vaak weer geschonken wordt. Zo kwam er een man die 1.200 euro terugkreeg. ‘Stop maar in zes envelopjes’, zei hij, ‘voor elk kleinkind één. Dat vinden ze vast leuk in deze bijzondere tijd’.”
Ook de juwelier van Verlinden heeft een breed assortiment aan sierraden en horloges. Het grote aanbod topmerken zorgt voor voldoende keuze in verschillende prijsklassen. De duurdere merken als Rado, Ebel, Maurice LaCroix en Oris geven Juwelier Verlinden een stadse allure, maar er is zeker een dorpse gezelligheid in de winkel aanwezig. Een groot deel van de voorraad van de juwelier en de optiek is ook online te bewonderen.

Vertrouwde vakmanzaak
In 1936 is Piet Verlinden begonnen als gediplomeerd uurwerkmaker. Ondertussen is Verlinden uitgegroeid tot een vertrouwde vakmanzaak op gebied van juwelen en optiek met veel vertrouwde gezichten. Geer: “Sint Hubert ligt eigenlijk in het centrum van het Land van Cuijk en is dus makkelijk bereikbaar voor de regio. Het is hier makkelijk parkeren en voor de Brabantse gezelligheid staat de koffie altijd klaar. Is er iets niet goed? Kom dan gewoon terug. Onze klanten weten dat. Zij vertrouwen er op dat wij het probleem oplossen en dat doen wij ook graag. Wij willen onze klanten graag ontzorgen.”

Informatie:
Adres: Pastoor Jacobsstraat 34, 5454 GN Sint Hubert
Email: info@verlinden.tv
Telefoon: 0485-451291
Site: www.verlinden.tv
Openingstijden:
        Zondag: gesloten
        Maandag: gesloten
        Dinsdag: 9.00u.-12.30u. en 13.00u.-17.30u.
        Woensdag: 9.00u.-12.30u. en 13.00u.-17.00u.
        Donderdag: 9.00u.-12.30u. en 13.00u.-17.30u.
        Vrijdag: 9.00u.-12.30u. en 13.00u.-20.00u.
        Zaterdag: 9.00u.-16.00u.

Uit de krant