Afbeelding
Foto:

Ondernemer in Land van Cuijk? Kom naar de gezellige en informatieve Tropical Summerparty in Mill

Zakelijk 1 keer gelezen

MILL | Ondernemers Collectief Mill en de Industriële Kring organiseren op vrijdag 1 juli een informatieve en gezellige Tropical Summerparty, voor alle ondernemers in het Land van Cuijk. Naast gezellig buurten met de meest uiteenlopende andere ondernemers, genieten van een prima DJ en singer/songwriter Senna (o.a. bekend van We Want More en Holland zingt Hazes) begint deze avond om 20.30 uur met gastspreker en entertainer Guido Thys. Hierbij staan klanten centraal.

Iedere onderneming heeft klanten. Die zorgen voor inkomsten. Dan is het wel heel vreemd dat veel ondernemers en hun medewerkers er geen idee van hebben welke waarde hun klanten precies verwachten. Of ze dat wel weten maar er zich niet veel van aantrekken. Het zit ‘m vaak in kleine dingetjes. Dat zijn echter geen details.

Na meer dan 1.100 sessies is dit de meest populaire presentatie over klantgerichtheid ooit. Guido Thys gaat niet met het belerende vingertje voor de aanwezigen staan, maar neemt ondernemers mee door een wervelend, humoristisch en maar al te herkenbaar verhaal. De makkelijk in de praktijk te brengen tips en sommige van de kreten blijven gegarandeerd nog jarenlang nazinderen. Alle aanwezigen ontvangen bovendien een exemplaar van Guido’s bestseller over de beste omgang met klanten.

Welkom
Alle ondernemers uit het Land van Cuijk zijn van harte welkom. Men hoeft geen lid te zijn van het Ondernemers Collectief Mill, de Industriële Kring of een andere ondernemersvereniging. Het start allemaal om 20.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill, deuren open vanaf 19.30 uur en de toegang is helemaal gratis. De organisatie zal zorgen voor lekkere bij het thema passende hapjes. Zin in een leuke informatieve en gezellige Tropical Summerparty met andere ondernemers? Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@ocmill.nl. Geef bij het aanmelden aan met welk aantal personen (maximaal 10 personen per onderneming) u aanwezig bent.

Uit de krant

Uit de krant