Melanie van den IJssel met haar nieuwe boek Henny de Spin.
Melanie van den IJssel met haar nieuwe boek Henny de Spin.

Nieuw kinderboek van Melanie van den IJssel

Algemeen 374 keer gelezen

BERGEN | Melanie van den IJssel uit Bergen brengt in de herfst haar nieuwe kinderboek 'Henny de Spin' uit. Zoals ze omschrijft zou deze verhalenbundel, het meest leuke maar vooral het meest hilarische spinnenboekje van deze herfst gaan worden.

De verhalenbundel gaat over een spinnetje genaamd 'Henny'. Hij heeft zijn intrede gemaakt in 2009 en heeft nu zijn eigen verhalenreeks. Samen met zijn vrienden Victor en Eva, Tommie de huismus, Dof de Zakenmees, Freddy en Pien, Oom Reinier en Agaat beleeft hij leuke avonturen zoals een heus Halloweenfeest, maar hij verteld ook graag over zijn uit de hand gelopen hobby, namelijk het sparen van cocktailprikkers met een vlaggetje en zijn voorliefde voor pizza met extra veel champignons.

Deze leuke, maar tevens hilarische verhalenbundel, de eerste in een serie van vier, verschijnt in een hardcover variant. Met daarin vijf verhalen verdeeld over 84 pagina's en is geschikt voor jong en oud.

Illustraties
Naast de vijf verhalen staan er ook kleurrijke illustraties in. Deze illustraties zijn getekend door Sonja Büchel en zullen op iedere pagina zichtbaar zijn.

Meer informatie
Op vrijdag 5 oktober verschijnt 'Henny de Spin' en zal verkrijgbaar zijn bij www.uitgeverijgracieus.nl en bol.com. Ga voor het laatste nieuws naar de website van uitgeverij Gracieus www.uitgeverijgracieus.nl of naar de Facebookpagina van Henny de Spin www.facebook.com/HennydeSpin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant