Het water loopt toch in de mond bij het zien van die pulled pork schotel?
Het water loopt toch in de mond bij het zien van die pulled pork schotel? Foto:

Pulled pork met een gouden randje bij Slagerij Meulepas

Algemeen 1.464 keer gelezen

BOXMEER | Een nieuw product introduceren en er meteen mee in de prijzen vallen. Dan versta je je vak. Het overkwam Keurslager Meulepas in Boxmeer. De onlangs aan het assortiment toegevoegde pulled pork schotel is door de onafhankelijke Keurslagers-jury met goud beoordeeld.

Het staat slagers vrij om producten waarin ze vertrouwen hebben op te sturen naar de jury. Aan de beoordelaars de taak om de gerechten dan te beoordelen, met 100 punten als maximum. “Wij hebben dus 100 van de 100 punten gehaald.”, zegt Tonnie, van Slagerij Meulepas trots. “Het gaat bij de pulled pork schotel hoofdzakelijk om het vlees, de garing en de kruiding. Heel belangrijk daarbij is dat alles supervers is. Je kunt het écht proeven als het vlees vers is. Bij ons is dat vanzelfsprekend. Wij maken deze schotel dagelijks vers.” 

Gouden assortiment
De Boxmerenaren vallen vaker in de prijzen met hun producten, zoals de rook- en barbecueworst en de ovenschotels. “Toch voelt het elke keer weer als die allereerste keer. En zeker bij de pulled pork schotel, die we nieuw in het assortiment hebben, zijn we er uiteraard super trots op!”
De prijswinnende pulled pork proeven? Om te vieren dat het gerecht in de prijzen is gevallen scoor je deze week 500 gram voor slechts €6,95. Tonnie: “Helaas zijn er werkzaamheden hier op het plein, maar via de andere ingang van de Kloostertuin zijn we gewoon bereikbaar.” Hij knipoogt: “En ik kan je verzekeren, die pulled pork is het omlopen waard!”. De vleesspecialist neemt meteen even het moment om ook de andere lekkere producten aan te prijzen, waaronder de vers gegrilde kippenbouten. “Vier stuks voor de vaste prijs van €7,95. Maar eigenlijk is alles gewoon lekker. Het verdient allemaal goud!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant