Afbeelding

Potgrondactie St BarbaraGilde wederom succes

Algemeen 427 keer gelezen

SINT HUBERT | Onder enkele fikse buien kende het St BarbaraGilde op zaterdag 23 maart, met de hulp van een vijftal jonge vrijwilligers van buiten het gilde, toch een zonnige potgrondactie. Het vooraf reserveren en eerder laten leveren van potgrond bleek voor velen wederom interessant, er is dan ook ruim gebruik van gemaakt. “Het blijkt dat we afgelopen jaren een vaste groep afnemers hebben opgebouwd. Hierdoor was de voorraad potgrond al aardig geslonken voordat we met de deur tot deur verkoop konden starten.”

Het gilde vervolgt: “Omdat we vorig jaar vroegtijdig waren uitverkocht hebben we dit jaar een grotere voorraad ingeslagen. Door omstandigheden was u mogelijk zaterdag niet thuis waardoor u ons heeft gemist. Voor geïnteresseerden hebben wij nog een beperkt aantal zakken beschikbaar.”

Wie nog potgrond wil bestellen kan dit doen via Ad Schuurmans tel. 06-12946675. “We danken alle afnemers voor hun steun aan het St BarbaraGilde en wensen iedereen een mooie en bloemrijke lente en zomer.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant