Bezoek op Tweede Paasdag de showroom en ervaar de zekerheid van 60 jaar vakmanschap.
Bezoek op Tweede Paasdag de showroom en ervaar de zekerheid van 60 jaar vakmanschap. Foto:

Hofmans at Home: jouw woonspecialist met productpresentaties op groot formaat

Algemeen 498 keer gelezen

CUIJK | Al 60 jaar kiezen mensen voor de zekerheid van vakmanschap. Met een royale 7600 m² showroom en 1600 m² showtuin, is Hofmans at Home de grootste van Nederland. Je vindt er alles voor je woning, voor zowel binnen als buiten, op groot formaat. En het beste nieuws? De showroom is gevestigd in Cuijk, bij jou om de hoek!

Naast de indrukwekkende showroom, heeft Hofmans at Home ook de grootste showtuin van Nederland. Hier vind je alles voor buitenshuis, zoals kunstgras en buitenzonweringen. Je vindt méér dan 35 soorten kunstgras op groot formaat. Zo kun je zelf ervaren welk kunstgras het beste past bij jouw wensen. En bij Hofmans at Home ben je niet alleen verzekerd van het beste advies, maar ook van vakkundige montage door échte vakmensen.

De zekerheid van 60 jaar vakmanschap 
Met 60 jaar ervaring begrijpt Hofmans at Home als geen dat ander dat aanpassingen rond je huis serieuze investeringen zijn, die jarenlang moeten meegaan. Daarom is het essentieel dat je nieuwe kunstgras vakkundig wordt gelegd en je rolluiken, screens of andere buitenzonweringen nauwkeurig worden gemonteerd. Met de leg- en montageservice van Hofmans at Home ben je verzekerd van een perfect resultaat.

Hofmans at Home betaalt nu jouw BTW. Bovendien maak je bij iedere aankoop kans op een auto! Óók 2e Paasdag is Hofmans at Home geopend. Voor meer informatie en inspiratie kun je terecht op www.hofmansathome.nl.

Bezoek de showroom en ervaar de zekerheid van 60 jaar vakmanschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant