Afbeelding
Foto: Ten Haaf Fotografie

Binnenkort extra tickets beschikbaar voor razend populaire KW1C FoodTour

Algemeen 1.374 keer gelezen

CUIJK | Het is de studenten van de afdeling Travel, Leisure & Horeca van het Koning Willem 1 College in Cuijk gelukt. Zij hebben een barbecue bij hun begeleidende docent gewonnen. Om zo’n gezellig grillavondje te winnen moesten ze voor de aanstaande FoodTour, in de agenda voor zondag 26 mei, niet de gebruikelijk 30 maar zelfs 40 partners aan zich weten te binden. Dat is nu dus gelukt! Dit goede nieuws is ook gunstig voor de lekkerbekken onder ons bij de verkoop vorige week achter het net visten.

“Binnen vier minuten waren er 600 kaarten verkocht.”, vertelt docent Rolf Asbroek. “Ik denk echt dat mensen om 12:00 uur achter hun PC hebben gezeten, wachtend tot ze kaartjes konden kopen.” Volgens de KW1C-leraar ging het na dit piekmoment iets langzamer met de verkoop, maar waren alle 1000 toegangsbewijzen alsnog binnen tweeënhalf uur vergeven. Rolf snapt dit ook wel: “Het is gewoon een hele leuke, gezellige middag waar groepen elkaar kunnen ontmoeten.”

Het idee achter de FoodTour is dat deelnemers een route lopen die hen langs tien partners leidt. Bij elk van die partners, nagenoeg allemaal horecaondernemers uit de omgeving, krijgen de deelnemers een smakelijk hapje aangeboden. Nu het magische getal van 40 is bereikt, betekent dit dat er een extra route kan worden opgenomen in het programma en er dus nog een extra 333 kaartjes beschikbaar komen. Maandag 1 april om 12:00 gaan ze in de verkoop. Rolf: “En we hebben de bestelgrootte wat teruggeschroefd zodat meer mensen een kans krijgen.” 

“Natuurlijk wil ik alle partners en het centrummanagement bedanken. Zonder hen kunnen we dit mooie evenement niet organiseren.”, besluit Rolf. “Daarnaast ben ik écht ontzettend trots op de studenten dat het toch maar geflikt hebben. Die barbecue, die ben ik kwijt. Maar dit is toch echt super!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant